EDUKACIJE

U svetu noktiju i nail industriji tehnike, materijali i trendovi se stalno usavršavaju i menjaju. Stoga je neophodno edukovati se i usavršavati svoje znanje, kao i pratiti trendove. Bilo da ste početnik ili iskusan nail dizajner, možemo Vam ponuditi više vrsta edukacija prilagođene Vašim potrebama. Naše edukacije se zasnivaju na ruskoj školi modeliranja noktiju - vodećoj u nail industriji. Na našim edukacijama obezbeđeno vam je sve što je potrebno za rad. Po završetku edukacije dobijaju se sertifikati, sem za bazne obuke, posle koje se organizuju ispiti stručne osposobljenosti. Nakon položenog ispita dobija se sertifikat. Obuke se organizuju u malim grupama ili individualno. Prednost individualnih obuka je što je edukator posvećen samo Vama. Polaznici naših obuka dobijaju vrlo opširno teorijsko i praktično znanje.

PROVERITE ZAŠTO POLAZNICI NAŠIH OBUKA IMAJU NAJBOLJE REZULTATE U RADU I NAJBOLJE REZULTATE NA TAKMIČENJIMA U ZEMLJI I REGIONU.

Zašto naše edukacije?

  • Naše edukacije idu u korak sa najnovijim trendovima nail industrije

  • Na našim edukacijama obezbeđen je sav materijal potreban za rad
  • Naše edukacije održavamo kako u zemlji, tako i u inostranstvu
  • Između nas i naših učenika nema tajni. Prenosimo svo znanje - praktično i teorijsko
  • Naši edukatori su međunarodno priznati nail dizajneri i edukatori
  • Naši polaznici ostvaruju zavidne rezultate na domaćim i inostranim takmičenjima i osvajači su brojnih nagrada i medalja

S OBZIROM DA DRZIMO EDUKACIJE U EVROPI I ZEMLJAMA REGIONA, UKOLIKO ŽELITE DA BUDETE ORGANIZATORI NAŠIH EDUKACIJA U VAŠOJ ZEMLJI ILI GRADU, SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE!

Website by mzlaki icon Studio Mzlaki :: 2020 ::